REZZtech s.r.o. - Váš partner pre MAGNETY RSS


DOUBLEMAG / TRIPLEMAG - ELEKTROPERMANENTNÝ OBOJSTRANNÝ UPÍNAČ

TRIPLEMAG - magnetický upínač - REZZtech s.r.o.

V našej ponuke Vám prinášame okrem iných noviniek a inovatívnych riešení aj TRIPLEMAG a DOUBLEMAG - jedinečné elektro-permanentné upínače, ktoré zabezpečujú flexibilné upínanie zložitých dielov BEZ nutnosti mechanického upínania. Tieto unikátne magnetické upínače sú dokonca OBOJSTRANNÉ !
Doublemag a triplemag sú ideálne magnetické upínače určené najmä pre potrebu zvárania alebo pre činnosti vo výrobe či skladoch kde je potrebné upnutie súčastí v predom danej stabilnej polohe s ideálnym prístupom pre zváranie alebo iné obrábanie. Ponúkajú šikovné riešenie ako pomocné magnety ku elektro-permenentnej upínacej doske alebo somastatne.
                                                                 
KOMBINÁCIOU viacerých upínačov vznikne efektívny magnetický upínací systém, ktorý môže byť alternatívou finančne náročnejšej magnetickej zostavy.

  • dlhá životnosť, celokovový povrch
  • extra rýchle upínanie = efektivita
  • jednoduchá obsluha magnetu
  • možnosť obrábať z 5tich strán
  • možnosť upínať aj nerovné kusy

                                                                      
Dostupné štandardné veľkosti magnetických upínačov:

Model Rozmery
(mm)
Počet póĺov Veľkosť pólov (mm) Prídržná sila (kg/pól) Napätie
(V)
Prúd
(A)
Váha
(kg)
DM 502 180 x 180 x 52 2 x 4 50 x 50 >350 220 4 12
TM 503 220 x 180 x 52 2 x 4 + 1 x 2 50 x 50 >350 220 4 12
TM 505 340 x 100 x 52 2 x 4 + 1 x 2 50 x 50 >350 220 4 13

DM - doublemag , TM - triplemag --- PRE UJASNENIE SI POZRITE GALÉRIU nižšie
                                                                
APLIKÁCIA V PRAXI
Tieto elektro-permanentné magnetické upínače sú šikovnými pomocníkmi pre frézovanie (hrubé a jemné obrábanie), vŕtanie, pílenie, zváranie alebo montáž. Doublemag a Triplemag moduly alebo modulová zostava ponúka rôzne možnosti jednoduchého, rýchleho a efektívneho upínania (bez mechanických upínacích zariadení). Triplemag upínače majú magnety naviac prispôsobené pre precízne polohovanie pracovného kusu, ktoré sa aktivujú zvlášť. Nerovnosti pracovného kusu môžu byť ľahko upravené s použitím pólových nadstavcov (u nás v ponuke - PRÍSLUŠENSTVO K MAGNETOM).
                                                                      
Doublemag a Triplemag upínače zaručujú rovnomerné rozloženie magnetickej prídržnej sily po celom obrobku a tiež prácu bez zbytočných vibrácií. Pre obrábanie veľkých pracovných kusov je možné efektívne kombinovať a polohovať viaceré Doublemag alebo Triplemag magnetické upínače, ktoré je možné ovládať individuálne alebo všetky súčasne pomocou viac-kanálovej kontrolnej jednotky (u nás v ponuke - PRÍSLUŠENSTVO K MAGNETOM). Maximálna prídržná sila sa dosiahne len vtedy, ak je základný stôl/podložka feromagnetická a minimálne 15 mm hrubá.
                                                                     
PRÍSLUŠENSTVO PREPOJOVACIE KÁBLE voliteľným príslušenstvom ku magnetickým upínačom Doublemag a Triplemag sú prepojovacie káble, ktoré slúžia na prepojenie viacerých magnetov medzi sebou na vytvorenie obojstrannej magnetickej zostavy.  Káble sú rôznych dĺžok:

Kód tovaru Dĺžka prepojo-
vacieho kábla
57088 300 mm
56133 500 mm
59121 1000 mm
59122 2000 mm
59123 3000 mm