REZZtech s.r.o. - Váš partner pre MAGNETY RSS


POZVÁNKA na MSV Nitra 2018

MSV Nitra 2018 - REZZtech s.r.o.

Vážení zákazníci.
      
Týmto by sme Vás radi pozvali na Medzinárodný strojársky veľtrh 2018, ktorý sa uskotoční na výstavisku Agrokomplex v Nitre v dňoch 22. až 25. mája 2018.
                      
Nájdete nás v pavilóne M3, stánok č.26.
                   
Príďte si pozrieť najnovšie trendy a inovácie v strojárstve, pripravili sme pre Vás množstvo produktov, ktoré si môžete u nás v stánku pozrieť, prípadne otestovať a poradiť sa s našimi odborníkmi.
V našom stánku nájdete:

  • ZÁVITOREZNÉ stroje s príslušenstvom a názornými ukážkami práce
  • magnetické systémy pre MANIPULÁCIU ako sú bremenové magnety najnovšej rady FX Lift, malú magnetickú traverzu FX-KT (vyrobené v Nemecku) a poskytujeme aj profesionálne poradenstvo a možnosť objednať či dopytovať aj veľké MAGNETICKÉ TRAVERZY NA MIERU.
  • magnetické systémy pre UPÍNANIE ako napríklad flexibilné magnetické bloky MBX s 3 aktívnymi stranami, veľké MAGNETICKÉ DOSKY Magnaslot, vyrobené v Newmecku, s celokovovým telom, multifunkčné upínanie bloky DOUBLEMAG a TRIPLEMAG, ktoré je možné vzájomne kombinovať do upínacieho systému a iné.
  • ODHRAŇOVACIE a ÚKOSOVACIE systémy švajčiarskej výroby SPEEDY pod značkou Assfalg, prvotriedne stroje s možnosťou automatického posúvania kusov, stroje pre malé kúsky až po veľmi veľké kusy a iné.
  • PRÍSLUŠENSTVO ku všetkým strojom a systémom, možnosť objednávky SERVISU alebo TESTOVANIA magnetov, odborné poradenstvo

Sme profesionáli s viac ako 15 ročnou praxou - tešíme sa na Vašu návštevu v našom stánku č.26 (M3).
              
Tím REZZtech s.r.o. - Váš partner pre MAGNETY