REZZtech s.r.o. - Váš partner pre MAGNETY RSS


O nás

Prečo práve REZZtech s.r.o. ?
                                                                                                             
Odborníci zo spoločnosti REZZtech s.r.o. sú profesionáli s viac než 15 ročnými skúsenosťami z praxe.
Náš cieľ od roku 2016 je uľahčenie a zefektívnenie procesov vo výrobe našich zákazníkov.                                                        
                                                                                                                                        
Naša spoločnosť je oficiálnym zástupcom popredných medzinárodných  výrobcov (DE, NL, ES...) a preto sme schopní Vám dodávať systémy s najnovšími technológiami, individuálnym prístupom a riešením na mieru.

  • predaj
  • distribúcia
  • poradenstvo
  • TESTOVANIE
  • SERVIS

Sme profesionáli v oblasti magnetických systémov na mieru prispôsobených a skombinovaných presne podľa potrieb a činností Vašej firmy.
Ponúkame nielen širokú škálu produktov z oblasti manipulácie, upínania a iných výrobných činností ale aj kompletné PORADENSTVO a SERVIS na profesionálnej úrovni vďaka dlhoročným skúsenostiam z praxe.

Neustále Vám prinášame MAGNETICKÉ SYSTÉMY s využitím najnovších technológií dostupných na svetovom trhu. Prinášame na slovenský trh najnovšiu generáciu strojov a systémov z Nemecka. Dodáme Vám magnety pre manipuláciu, ako sú bremenové alebo elektro-permanentné magnety, takisto magnety na upínanie pre brúsenie, frézovanie a sústruženie pracovných kusov, a v neposlednom rade demagnetizéry a odmagnetovače či separačné magnety rôznych typov.

Z ponuky ZÁVITOREZOV môžete vyberať zo systémov pneumatických, elektrických či hydraulických, vrátane noviniek s vyžitím najnovších technológií v oblasti rezania závitov. Ponúkame elektrické závitorezy najnovšej generácie s digitálnym ovládaním a možnosťou postupného dorezávania závitu v plneautomatickom režime.

V sekcii ODHRAŇOVANIE a ÚKOSOVANIE nájdete ponuku nemeckých strojov. Môžete vyerať ručné aj stolové odhraňovačky a úkosovačky, odhraňovačky a úkosovačky s automatickým posuvom alebo aj veľké špeciálne vibračné odhraňovacie stroje s kameňom.

Naším cieľom je dodávať a zabezpečovať pre našich zákazníkov produkty a riešenia tej najlepšej kvality, v čo najkratšom čase a ruka v ruke s vysokou kvalitou služieb a komunikácie s našimi klientmi. Záleží nám na osobnom prístupe ku zákazníkom a robíme všetko pre to, aby sme Vám na základe poradenstva v oblasti magnetických systémov dodali produkty na mieru vhodné pre činnosti a potreby práve Vašej firmy.

NOVINKOU v našom portfóliu doplnkových služieb je možnosť ZAPOŽIČANIA strojov či systémov na odskúšanie.